Blockquote

úterý 21. července 2015

Tofu cheesecake - jednoduchý a lahodný dezert / easy and delicous dessert



Po delší době konečně mám další receptík, tentokrát na cheescake z tofu.

Na korpus jsem použil:

- 200 gramů datlí
- 200 gramů mandlí
- 2 polévkové lžíce kokosového oleje 

Na krém jsem použil:

 -3 ks tofu natural
- kůra a šťáva ze 3 bio citronů
- 6 polévkových lžic agáve
- 2 polévkové lžíce kokosového oleje
- špetka soli


Na korpus si rozmixujeme dalte s mandlemi a 2 polévkovými lžícemi kokosového oleje.
Na krém si rozmixujeme tofu spolu s citrónovou kůrou a šťávou spolu s kokosovým olejem a špetkou soli.

Ideálně necháme vychladnout přes noc v ledničce.


After longer time i have another recipe, this time for tofu cheesecake.

For corpus i used:

- 200g of dates
- 200g of almonds natural
- 2 tbsp of coconut oil

For cream i used:

- 3 tofu natural
- peel and juice from 3 bio lemons
- 6 tbsp of agave
- 2 tbsp of coconut oil
- pinch of salt

For corpus blend dates with almonds with 2 tbsp of coconut oil.
For cream blend tofu with lemon peel and juice together with coconut oil and salt.

Better to keep in fridge during the night.






Žádné komentáře:

Okomentovat