Blockquote

neděle 11. října 2015

Nepečený švestkový dortík - super rychlý dezert / Raw plum cake - super fast dessert


Nahromadily se mi doma švestky. Při rozhodování co s nimi jsem neváhal ani vteřinu.

Bude dezert :)

Švestkové knedlíky si nechám na příště :)


Ingredience:

- švestky (cca 600 g)
- datle (250 g)
- mandle (250g)
- kokosový olej (5 polévkových lžic)
- agáve (2 polévkové lžíce, není nutné )


Postup:

Na korpus rozmixujeme v mixéru nebo robotu mandle spolu s datlemi. Do směsi přidáme 2 polévkové lžíce kokosového oleje.

Na polevu si rozmixujeme švestky spolu s kokosovým olejem (3 PL) a agáve.

Necháme ztuhnout v mrazáku minimálně 2 hodiny.

Dobrou chuť :)


I have got a lot of plums. I didnt hesitate for a moment to decide what to do with them .

Its gonna be dessert :).

Plum dumplings will be next time :)

Ingredients:

- plums (cca 600 g)
- dates (250 g)
- almonds (250 g)
- coconut oil (5 tbsp)
- agave (2 tbsp, optional)

Procedure:

For corpus blend almonds with dates in blender or food processor. Add 2 tbsp coconut oil into mixture.

For topping blend plums with coconut oil (3 tbsp) and agave.

Put cake into freezer at least for 2 hours.

Bon appetite :)







Žádné komentáře:

Okomentovat