Blockquote

pondělí 18. ledna 2016

Chlebíčky s tofu vajíčkovou pomazánkou a rostlinným sýrem - tip na pohoštění / Open sandwiches with tofu egg spread and plant based cheese - tip for refreshments


Jelikož mám dnes narozeniny, rozhodl jsem si dnes dopřát chlebíčky :)

 Ingredience (cca 2 porce):

- Rostlinný sýr Violife (chedar, 4 ks)
- bezlepkový chléb (4 plátky)
- nakládané okurky  (2 ks)
- cherry rajčata (4 ks)
- tofu uzené (2 ks)
- sojolka (1 ks)
- černá sůl (2 polévkové lžíce)
- lahůdkové droždí (2 čajové lžíce)


Postup:

Nejdřív si uděláme pomazánku. Smícháme dohromady tofu se sojolkou a přidáme černou sůl a lahůdkové droždí.

Chleba si rozpůlíme a namažeme pomazánkou, přidáme nakrájené okurky, rajčata a sýr a servírujeme.

Dobrou chuť :)

As today is my birthday, i decided to make open sandwiches to enjoy :)

Ingredients (cca 2 portions):

- plantbased cheese Violife (cheddar, 4 pcs)
- glutenfree bread (4 slices)
- pickles (2 pcs)
- cherry tomatoes (4 pcs)
- smoked tofu (2 pcs)
- sojolka (the emulsified cold soy sauce, 1 piece)
- black salt (2 tbsp)
- nutritional yeast (2 tsp)

Process:

At first make spread. Stir together tofu with sojolka and add black salt and nutritional yeast.
Cut bread at half , add the spread, sliced pickles, tomatoes and cheese and serve.

Bon appetite :)




Žádné komentáře:

Okomentovat